Hírek

Tájékoztató az óvodába érkezés és távozásról...
28 szep. 2020 13:57

Kedves Szülők! A Kormány a járványügyi készültségi időszak védelmi intézkedéseiről sz [ ... ]

Tovább olvassom
INTÉZKEDÉSI TERV
27 aug. 2020 15:38

INTÉZKEDÉSI TERV A 2020/2021.NEVELÉSI ÉVBEN A KŐBÁNYAI CSODAFA ÓVODÁBAN TÖRTÉNŐ, A JÁRV [ ... ]

Tovább olvassom
További hírek

Rólunk

 

ELÉRHETŐSÉG:

Óvodai telefonszámok:

433-56-31

264-98-85

 

EMAIL CÍM:

csodafaovoda.kobanya@gmail.com

 

Munkatársak

Szakmai elismerések

Programok

Kedves Szülők!

 

Tájékoztatjuk Önöket, amennyiben 2020. júniustól gyermekük részére igénylik az óvodai ellátást az alábbiak szerint rendelhetik meg gyermekük részére az étkezést:

 

- akik már eddig is a multischool szülői modulon keresztül rendelték meg gyermekük részére az étkezést 2020. május 25 - május 31. között rendeljék meg gyermekük részére az étkezést a rendszeren keresztül.

 

- akik átutalással fizették gyermekük étkezését (számlát az óvodában állítottuk ki részükre) jelezzék, az óvoda e-mail címére: Ez az email cím védett a spam robotoktól. A megtekintéséhez JavaScript szükséges., hogy mely időszakra igénylik az óvodai ellátást, ebben az esetben elkészítjük részükre az átutalásos számlát.

 

- továbbá kérjük, hogy a térítésmentesen étkező gyermekek szülei is jelezzék az óvodai ellátás igénylését, az óvoda email címére vagy a gyermekük óvodai facebook csoportjába, hogy az étkezést meg tudjuk rendelni.

 

- az eddig készpénzzel fizető szülők részére is átutalásos számlát tudunk kiállítani, amennyiben jelzik igényüket az óvodai email címre: Ez az email cím védett a spam robotoktól. A megtekintéséhez JavaScript szükséges.

Kérjük, hogy aki igénybe szeretné, venni az óvodai ellátást az mindenképpen jelezze 2-3 nappal előtte, az étkezés megrendelése miatt.

 

Budapest, 2020. május 25.

                                                                                       Benedek Zoltánné

                                                                                       óvodavezető